Najbližšie masérske kurzy
0902 132 000
Facebook

Tantra masáž 1. stupeň

Čo je Tantra masáž 1. stupňa?
Tantrická masáž 1. stupňa vychádza z koreňov indickej kundalini masáže. Vďaka tejto masáži dochádza k prebúdzaniu a kultivácii energie v ľudskom tele. Kundalini masáž harmonizuje a prepojuje celý ľudský energetický systém. Tantra masáž 1. stupňa je cestou dychu a dotyku dlaní, prstov, pokožky a vlasov.
Komplexná Tantra masáž je na rozdiel od ostatných masáží, charakteristická veľmi osobným a individuálnym prístupom. Jedná sa o relaxačný, uvoľňujúci, vzrušujúci a liečivý zážitok. Vzrušenie, ktoré sa pri tantrickej masáži riadeným spôsobom prebúdza, je vedome a cielene rozvádzané do celého tela. Táto prebudená energia je v tele ukotvená špeciálnymi masážnymi ťahmi a s pomocou tantrického dychu.


Ako sa Tantra masáž 1. stupňa vykonáva?
Tantra masáž 1. stupňa je zjednodušená tantra masáž celého tela vrátane slabín bez masáže intímnych miest ľudského tela. Jedná sa predovšetkým o prácu s telom. Cieľom je naučiť sa dotýkať tela tak, aby dotyk bol príjemný, láskavý a vzrušujúci ako pre masírujúceho tak aj pre masírovaného.

Celková Tantra masáž začína masážou chodidiel nôh, ktorá podporuje činnosť vnútorných orgánov a navodzuje celkové uvoľnenie tela a mysli. Potom nasleduje technika Shiatsu, ktorá uvoľňuje svaly celého tela a dáva priechod energie voľne tiecť po energetických dráhach (meridiánoch). Veľká pozornosť sa venuje čakrám – energetickým centrám. Ďalej nasleduje celotelová olejová masáž, ktorá plynulo prechádza k masáži šije, hlavy a tváre a vedie tak k uvoľneniu celotelového napätia.

Aké sú celkové výhody Tantra masáže?
Tantrická masáž je vhodná pre dospelé ženy, mužov i pre páry. Dochádza u nej k hlbokej relaxácii a regenerácii organizmu, uvoľneniu od stresu a napätia. Vďaka Tantra masáži dochádza u ľudí k zvýšeniu celkovej telovej energie, zvýšeniu citlivosti, rozpusteniu emocionálnych blokov uložených vo fyzickom tele či k prebudeniu sexuálneho ohňa.
Medzi ďalšie výhody Tantra masáže patrí:
- uvoľnenie a posilnenie svalov panvového dna – prevencia problémov s prostatou u mužov a prevencia inkontinencie u žien
- umenie tantrických sexuálnych techník – práca s dychom a kontrola erekcie či orgazmu
- rozvádzanie energie do celého tela

U Tantra masáže je tak možné zažiť extatický zážitok mimo bežnú skúsenosť človeka.
Zaujali Vás tieto informácie? Chceli by ste sa naučiť ako sa táto metóda vykonáva v praxi a pomáhať tak ľuďom okolo seba?
Absolvujte s nami odborný dvojdňový kurz Tantra masáže 1. stupňa a staňte sa odborníkom v tejto oblasti. Po absolvovaní kurzu získate certifikát o absolvovaní.

Ponuka kurzov