Najbližšie masérske kurzy
0902 132 000
Facebook

Netradičné masérske techniky: počuli ste už o čokoládovej či medovej masáži?

Čo si predstavujete pod pojmom masáž? Určite príjemný pocit spojený s relaxáciou a uvoľnením celého organizmu. V dnešnej uponáhľanej dobe sa totiž každému hodí občas vypnúť a užiť si chvíľu hýčkania a starostlivosti len o samého seba. Obyčajná masáž so zameraním na chrbticu či krk vôbec nie je na zahodenie, čo by ste však povedali na medovú alebo čokoládovú?

Oslaďte si život čokoládou!

Čokoláda neškodí. Nepriberá sa po nej a nespôsobuje akné. A môžete si jej dať aj kilo. Ale iba na chrbát. Čokoládová masáž je voňavá, pokožku vypne, upokojí a zregeneruje. Vďaka vysokému obsahu kofeínu podporuje krvnú cirkuláciu, antioxidanty zas pokožke dodajú pevnosť, pružnosť a hebkosť. Vôňa čokolády navyše príjemne pohladí na duši a zregeneruje tak nie len telo, ale aj myseľ.

Jogurt nie je len na jedenie

O priaznivých účinkoch jedného jogurtu denne sa toho už vie dosť. Čo však jeho vplyv na pokožku počas jogurtovej masáže? Kyselina mliečna a zinok pomáhajú odstrániť odumreté bunky, sťahujú póry, pokožku hydratujú a rozžiarujú. Na masírovanie jahodovým jogurtom však zabudnite, pôjde skôr o organický biely jogurt, ktorý pôsobí omladzujúco zvnútra i zvonku.

Sila medu vyskúšaná na vlastnej koži

Jedna lyžička medu denne zrýchľuje metabolizmus, má mnoho vitamínov a posilňuje imunitu. Ak rovnako ako mnoho ľudí veríte v jeho zázračné vlastnosti, medová masáž je pre vás prirodzeným krokom za poznaním jeho blahodárnych účinkov.

Tú však môžete nie len absolvovať, ale aj získať certifikát pre jej poskytovanie. Medová masáž je po celom svete známa vďaka silným detoxikačným účinkom, schopnosti popasovať sa s únavou, bolesťami hlavy či reumou a menštruačnými bolesťami.

Buďte osobou, ktorá túto prevratnú masáž prinesie do vášho mesta!

Ponuka kurzov