Najbližšie masérske kurzy
0902 132 000
Facebook

Zbavte sa bolesti hlavy i stresu!

Ako niečo také docieliť bez toho, že by ste si museli vziať tabletku? V dnešnej uponáhľanej dobe sa stres a migréna stávajú súčasťou životného štýlu. Všetci sa stále niekam ponáhľajú, na krku máme kopec povinností a na oddych a relaxáciu ostáva naozaj len málo času. Niekedy sa však oplatí spomaliť a venovať sa chvíľku iba sebe samej. Čo by ste povedali na masáž hlavy, ktorá vás zbaví bolestí i stresu?

O aký typ masáže ide?

Indická masáž hlavy, ktorú Indi praktizujú už tisíce rokov je presne tým, čo potrebuje každá moderná žena. Táto špeciálna masáž hlavy uvoľňuje napätie a stres, ktorému sme neustále vystavené. Dovedie vás k maximálnej relaxácii a uvoľneniu, pričom pôsobí ako naozajstný liek na bolesti a napätie vo svaloch krku a ramien.

Pri akých ťažkostiach pomáha?

Je vhodná pre pokojný spánok, pri problémoch s vypadávaním vlasov a migrénach, uvoľňuje svaly chrbta a krku. Vďaka týmto účinkom sa jej vraví aj antistresová masáž. Po jej absolvovaní sa uvoľní energetické napätie, ktoré sa vo vašom tele hromadilo a energia môže opäť prúdiť presne tak, ako má. Indická masáž hlavy teda pohladí nie len vaše telo, ale aj dušu.

Ako sa vykonáva?

Pri masáži síce neležíte, ste však pohodlne usadený na stoličke, pričom Vám terapeut masíruje celú hlavu spolu s krkom, ramenami a tvárou. Táto technika síce nie je veľmi náročná, je však potrebné naučiť sa ju od odborníka. Ak by ste túto masáž chceli vykonávať na profesionálnej úrovni, stačí že s nami absolvujete krátky, jednodňový kurz antistresovej masáže hlavy.

Ponuka kurzov