Najbližšie masérske kurzy
0902 132 000
Facebook

Uvoľnite zablokované lymfatické uzliny pomocou masáže!

Cítite sa unavený, vyčerpaný a bolí vás hlava? Máte opuchy, pocit ťažkých nôh a akoby zašednutú pokožku? To všetko môže byť dôsledkom nahromadenia odpadových a toxických látok, ktoré vo vašom tele spôsobujú veľmi negatívne procesy. Všetky tieto problémy však môže vyriešiť manuálna lymfodrenáž.

Existuje viacero druhov lymfodrenáže?

Poznáme manuálnu lymfodrenáž čiastkovú, no tiež sa môže uskutočniť v rámci celého tela. Možno by ste si mysleli, že ak máte celulitídu a chcete sa jej zbaviť, postačí čiastková procedúra. To však nie je pravda. Tá je dostatočná len v prípadoch malých opuchov alebo jaziev.

V čom mi lymfodrenáž môže pomôcť?

Lymfodrenáž celého tela je skvelou formou jarného detoxu, kedy sa vďaka nej z tela odplavia škodlivé látky a vaša pokožka bude pôsobiť sviežejšie a mladšie. Navyše, odpuchnú vám nohy, stratia sa opuchy tváre a niekoľko centimetrov po obvode stehien či brucha. Okrem týchto pozitívnych výsledkov sa vám však aj zlepší metabolizmus a celková obranyschopnosť organizmu, budete sa cítiť veľmi energicky a duchaplne.

Ak však od lymfodrenáže očakávate úbytok desiatich kíl a pevné zdravie, spomaľte. Žiadna masáž s vaším telom neurobí zázraky a okrem toho, že ju absolvujete aj niekoľkokrát za mesiac, budete musieť pridať aj nejaký pohyb a zdravú stravu. Táto kombinácia vám zaručí dlhodobé zdravie a skvelý, mladistvý vzhľad.

Ak máte pocit, že práve lymfodrenáž je to, čo vo vašom meste chýba, neváhajte a absolvujte päťdňový kurz, kde vás skúsená terapeutka zasvätí do tajov tejto efektívnej a medzi ženami či športovcami mimoriadne obľúbenej techniky. Potom budete môcť poskytovať túto masáž na základe osvedčenia, prípadne medzinárodne uznávaného certifikátu a pomáhať tak všetkým ženám cítiť sa krásne, sviežo a mlado.

Ponuka kurzov